psychotherapiepraktijk praktysk
kinderen - jeugdigen - volwassenen

Home Voor wie Aanmelden Kosten Beroepscode Links Contact

Contact


Routebeschrijving

Auto

Vanaf de ring A10 neemt u de afslag Diemen (s113). Onderaan deze afslag gaat u links, richting Watergraafsmeer en u rijdt over de Middenweg richting Amsterdam centrum.

Aan het eind van de Middenweg rijdt u rechtdoor, deze gaat over in de Linnaeusstraat. Als u het stadsdeelkantoor Oost aan de rechterhand ziet, slaat u rechtsaf de Domselaerstraat in. Psychotherapie Praktysk is gevestigd in Bedrijvencentrum BVV. U kunt voor de deur (betaald) parkeren.


Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Amsterdam

Vanaf het centraal station kunt u het beste de trein nemen naar het Muiderpoortstation. Vanaf daar is het 4 minuten lopen naar bedrijvencentrum BVV (totale reistijd = 10 minuten). Op onderstaand kaartje vindt u het Muiderpoortstation rechts; aangeduid als Oosterspoorplein. U kunt ook vanaf de voorkant van het centraal station tram 9 of stadsbus 22 nemen (uitstaphalte: Linnaeusstraat / Wijtenbachstraat). Vanaf deze halte is het nog 2 minuten (reistijd = 20 minuten).

 
Overige verbindingen

Het bedrijvencentrum OCM is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. De trams 3, 6, 9, 10 en 14 stoppen om de hoek, verder kunt u bus 22, 37, 59, 120, 126 of 76 nemen. Ook de trein stopt op korte loopafstand (4 minuten lopen) van de Domselaerstraat (Muiderpoortstation; te vinden rechts op het kaartje onder de aanduiding Oosterspoorplein).

 
Kaart  

Psychotherapiepraktijk Praktysk

Domselaerstraat 108     1093 MA Amsterdam     06 12240692

hjwijmstra@psychotherapie-praktysk.nl

www.psychotherapie-praktysk.nl
© 2010-2024 - Website laatst aangepast januari 2024